Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

La viabilitat econòmica de la Independència de Catalunya

. dimecres, 16 de març del 2011

El proper dimarts, dia 22 de març, a les 7 de la tarda, es farà una presentació del document "Informe sobre la viabilitat econòmica de la independència de Catalunya", de Sobirania i Justícia , a la Seu Nacional d'Òmnium Cultural (C. Diputació 276, pral.)

L’acte constarà amb la presència de: Manel Cardeña, Claudi Grinyó, Josep Pérez Franco, Lluís Bonet Coll. Membres tots ells de la Comissió d'Economia de Sobirania i Justícia.

L'acte l'organitzen conjuntament la plataforma de l'Eixample Decideix i Sobirania i Justícia en el marc del debat obert entorn de la Consulta sobre la Independència de Catalunya que es celebrarà a Barcelona el proper 10 d'abril.

Us hi esperem!