Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

El valor de les Consultes sobiranistes, a debat

. dijous, 31 de març del 2011

Barcelona Decideix organitza un cara a cara amb Ramon Tremosa, Laia Bonet, Ignasi Llorente, Santiago Espot, Carles Carrizosa, Teresa Mira i José Antonio Coto perquè exposin els respectius fulls de ruta, un cop celebrades les consultes sobre la independència arreu del país.


Aquest divendres 1 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, a només 9 dies per la Consulta sobre la Independència que se celebrarà a Barcelona el 10A, tindrà lloc un debat públic entre els representants dels diferents partits polítics amb representació parlamentària que girarà entorn del títol: EL VALOR DE LES CONSULTES; I DESPRÉS QUÈ? per tal que cada formació política exposi les seves posicions i fulls de ruta.

L’acte, que se celebrarà a la seu d’Òmnium Cultural, serà moderat per l’ exdirector de Catalunya Ràdio Joan Maria Clavaguera i comptarà amb la participació de Ramon Tremosa(CIU), Laia Bonet (PSC), Teresa Mira(IC), Ignasi Llorente(ERC), Santiago Espot(Solidaritat Catalana), Carlos Carrizosa (C’s) i José Antonio Coto (PP). Queda per confirmar el representant de Democràcia Catalana.

El debat és obert a tothom, però amb aforament limitat. Es retransmetrà per internet en directe i es podrà seguir en temps real per twitter mitjançant #bcndecideix.