Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

Jornada de recollida de vot anticipat a la Sagrada Família

. dijous, 3 de març del 2011

El barri de la Sagrada Família organtiza per aquest dissabte una jornada intensiva de recollida de vot anticipat per la consulta de Barcelona Decideix


Durant tot el dissabte, 8 carpes es distribuiran per tot el barri des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre per animar la gent a realitzar el vot de forma anticipada de cara a la consulta popular sobre la independència, que se celebrarà a Barcelona el 10 d’abril.

Per poder dur aquesta tasca, l’organització d’aquest barri compta amb la col•laboració voluntària de més de quaranta persones, que es distribuiran pel territori perquè tot el barri estigui assabentat de la possiblitat de votar per la consulta anticipadament i ho pugui fer en aquell mateix moment. La sagrada Família compta amb 45.000 habitants amb dret a vot.

Les entitats i associacions del barri també juguen un paper important i s’han implicat molt en la campanya i en l’organització d’aquesta jornada. En concret, amenitzaran el dissabte amb una calçotada popular, una exhibició de la colla castellera i de la de gegants del barri i actuacions musicals a la tarda, donant així un caire festiu a la jornada.

Aquest tipus d’acció segueix els precedents de la Barceloneta, que de forma pionera va organitzar una jornada semblant el passat mes de desembre amb gran èxit de participació, el del barri de Fort Pienc i el de Sant Antoni, en dos dissabtes diferents de gener, i el de les 24h de Gràcia el mes passat.

D’altra banda, la ciutat disposa de punts permanents de recollida de vot que es poden consultar a www.barcelonadecideix.cat.