Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

Sant Antoni i la Sagrada Família decideixen

. dijous, 27 de gener del 2011

El passat diumenge dia 23 de gener es va celebrar al barri de Sant Antoni, la segona jornada intensiva de recollida de vot anticipat a l'Eixample. Tal i com es va fer amb anterioritat al barri de Fort Pienc i aprofitant la Festa Major, els voluntaris de Sant Antoni conjuntament amb voluntaris vinguts de tots els barris de l'Eixample, van dedicar tot el diumenge a recollir vots.

Van ser molts els veïns de Sant Antoni van acostar-se a les diverses parades, entre ells el popular actor català Mingo Ràfols que va voler exercir el seu dret a decidir com un veí més.




El passat dissabte dia 22 al barri de la Sagrada Família, aprofitant que els dissabtes de gener és gratuïta l'entrada a la basílica que dóna nom al barri, els voluntaris de la Sagrada Família van dedicar-se a recollir vot també amb força èxit.