Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

FORT PIENC VOTA

. diumenge, 16 de gener del 2011

A l’Eixample Decideix estem molt satisfets de la participació de la gent del barri eixamplenc de Fort Pienc en aquesta jornada intensiva de recollida de vot anticipat per la consulta per la independència de Barcelona.

Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, centenars de veïns han pogut votar gràcies a la col•laboració de voluntaris dels diferents barris de l’Eixample amenitzat pel grup de música tradicional Ratafia.

Amb experiències com aquesta es confirma que la consulta sobiranista no és cap quimera i la forta participació en esdeveniments com el d’avui fan estimar un bon resultat a la consulta del 10 d’abril.

Aquesta és la segona experiència d’aquestes característiques, després de la de la Barceloneta el desembre passat i l’onada de jornades intensives de recollida de vot anticipat continuarà.

Des de l'Eixample Decideix volem agrair a tots els voluntaris que van fer possible aquesta jornada, la seva col·laboració.

Podeu consultar AQUÍ les fotografies de la jornada