Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

Comença el vot anticipat al Fort Pienc

. diumenge, 2 de gener del 2011

La recollida de vot anticipat al barri del Fort Pienc ja ha començat. Els passats 24 i 31 de desembre el voluntariat del barri de Fort Pienc va muntar dos punts de votació a la plaça del Fort Pienc, davant l’illa d’equipaments que aplega el mercat, el centre cívic i la biblioteca del barri.




El veïnat que vulgui votar, podrà fer-ho al punt de recollida de vot que la coordinadora del barri de Fort Pienc habilitarà a la plaça els dies 5, 8 i 15 de gener, entre les 10:30 i les 13:30 h.

A més a més, properament s’organitzaran seus de votació mòbil en diversos indrets del barri.

Per participar com a voluntari o fedatari de la consulta, podeu posar-vos en contacte amb fortpienc@leixampledecideix.cat o apropar-vos a l’Espai d’Entitats de Fort Pienc (c/ Ali Bei, 94-96) els dimarts a les 19h.