Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

Festa Major de Sant Antoni

. diumenge, 16 de gener del 2011

El passat divendres dia 14 de gener va començar la Festa Major del barri de Sant Antoni. Podeu consultar aquí els actes.

Durant tota la setmana, Sant Antoni Decideix, la coordinadora que organtiza al barri de Sant Antoni la consulta per la independència que es farà a Barcelona, tindrà diverses parades a punts del barri per tal de recollir vot anticipat.

Podeu consultar els llocs on es podrà votar, AQUÍ

Aquesta setmana de recollida de vot culminarà el diumenge dia 23 quan es té previst que amb l'ajuda de voluntaris d'altres barris de l'Eixample, s'organitzi una jornada intensiva tal i com es va fer a la Barceloneta al desembre o a Fort Pienc el passat dia 15 de gener.

Per col·laborar, pots apuntar-te AQUÍ