Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

A menys de 60 dies pel 10A

. divendres, 11 de febrer del 2011

A poc menys de 60 dies pel  dia 10 d'abril, tot de notícies han posat d'actualitat la consulta de Barcelona.

El dia 22 de gener es va donar el tret de sortida a la recollida de vot al Camp Nou amb molt d'èxit. Cal dir que des l'Eixample Decideix hem habilitat en cada jornada que el Barça jugava a casa, una taula. La valoració que s'ha fet d'aquestes recollides ha estat molt positiva

Davant la circular de l’Arquebisbat de Barcelona que prohibia a les seves parròquies cedir locals per a la consulta es feia saber que l’Església catalana ja col·labora en el referèndum, com és del tot natural en una iniciativa general de país. Volem afegir que a l'Eixample molts diumenges hem posat parades a la sortida de les misses assolint una participació gens menyspreable.

El passat dia 9 de febrer més de 100 personalitats de tots els àmbits, van clamar a favor de la consulta en un acte que es va celebrar a la seu d'Òmnium Cultural i que us recordem que és un dels llocs estables de recollida de vot anticipat a l'Eixample. Aquest acte, es complementa amb el nombre creixent d'entitats (ara ja són més de 220) que s'han adherit i amb l'augment del nombre d'observadors internacionals que vindran el dia 10A a supervisar la jornada.

Centrant-nos en el nostre districte, des de l'Eixample Decideix estem molt contents del ritme de recollida de vot anticipat. Tots els barris, d'acord amb les seves possibilitats logístiques, n'estan recollint. A l'Eixample comptem per aquest mes de febrer, a més dels 4 punts fixes, de més d'una trentena de punts mòbils als diferents barris. Podeu consultar tots els llocs aquí. També hem ordenat totes les fotografies que s'han fet en els diferents actes organitzats. Les podeu consultar aquí.

Com sempre us demanem la vostra implicació en la consulta contestant als mails que es van enviant directamanet des de les coordinadores de cada barri. Penseu que el dia de la consulta és a tocar i tots hi som necessaris.