Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

L'Eixample Decideix es mobilitza

. dimarts, 23 de novembre del 2010

 
El passat dissabte dia 20 de novembre, a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona, es va fer la presentació pública de l’Eixample Decideix, amb l’assistència de 150 persones. L’objectiu de l’assemblea va ser engrescar i mobilitzar el màxim de persones dels diferents barris del districte de l’Eixample perquè es fessin voluntàries i s’impliquin a la campanya de cara a la consulta per la independència del 10 d’abril del 2011 i que aquesta resulti un èxit.


Una de les activitats prioritàries ara és organtizar el vot anticipat, que es calcula que pot representar el 50% del total de vots. L’escriptor Alfred Bosch, eixamplenc de naixement, també va participar en l’acte destacant que l’Eixample és capdal perquè la consulta de Barcelona sigiui un èxit. L’Eixample Decideix s’engloba dins de Barcelona Decideix, que des del gener d’enguany s’està organitzant per districtes de cara al referèndum 10A.

Des des la coordinadora volem agrair el vostre suport i assistència a l’assemblea tot recordant-vos que a tots els barris la vostra col•laboració és capbdal.

Podeu consultar aquí les fotografies de l'acte fetes pel Salvador Badiella.