Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

Assemblea de l'Eixample Decideix

. dilluns, 15 de novembre del 2010

El proper dissabte dia 20 de novembre a les 11h a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona se celebrarà l'Assemblea de l'Eixample Decideix, conduïda per l'actor Joel Joan i amb el següent ordre del dia.

1. Benvinguda

2. Què és Barcelona Decideix?

3. Estructura organitzativa de l’Eixample Decideix

4. Presentació de les coordinadores de barri de l’Eixample Decideix

5. El vot anticipat i el vot fedatari

6. Torn obert de paraules

7. Presentació del video “No et quedis al sofà”

Després de l'acte se servirà un pica-pica als mateixos jardins de la Universitat

Serà un bon moment per conèixer com s'estructura l'Eixample Decideix de la mà dels seus responsables, quina és la feina que s'ha fet fins ara, tant a la coordinadora com als diferents barris, i quins són els reptes que ens proposem pels mesos vinents.

Si una cosa tenim clara a l'Eixample Decideix és que no hi sobra ningú i que totes les persones són bàsiques i fonamentals per afrontar amb èxit la Consulta per la Independència de Barcelona del 10A.

És per això que volem comptar amb a complicitat de totes les eixamplenques i els eixamplencs per tal que amb la seva col•laboració puguem sentir-nos orgullosos, una vegada més, del nostre districte i per extensió, de la nostra ciutat: Barcelona.

Ens calen molts voluntaris. Hi ha molta feina a fer. La teva participació ens és imprescindible.