Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

4a Assemblea d'entitats de Barcelona Decideix

. dimarts, 19 d’octubre del 2010

Barcelona Decideix celebrarà la 4a Assemblea d’entitats dissabte vinent, 23 d’octubre, a partir de les 10 del matí, a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (Diagonal, 696).


Quan ja queda menys de mig any per al 10A, l’Assemblea d’entitats, màxim òrgan de decisió de la plataforma, haurà d’aprovar el pla de treball que permeti afrontar aquests mesos decisius, en què s’ha de consolidar i tancar l’etapa de captació de voluntariat per engegar amb garanties el període del vot anticipat.

En el marc d’aquesta Assemblea, es presentarà el vídeo de Barcelona Decideix, que la productora Arriska Films va enregistrar durant la Mercè, aprofitant les diverses accions que el voluntariat dels districtes va desplegar pel centre de la ciutat.

L’Assemblea d’entitats està integrada per representants de les entitats que donen suport a la consulta, a més dels representants dels districtes i els responsables d’àrea. Per aquest motiu, des de Barcelona Decideix es fa una crida molt especial a les entitats perquè hi participin, tant les que han assistit en convocatòries anteriors com les que s’han anat adherint al llarg dels darrers mesos.

Des de l'Eixample Decideix us animem a participar-hi.

Es demana confirmació d’assistència escrivint un correu a info@barcelonadecideix.cat.