Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

Benvinguda a l'Eixample Decideix

. dimecres, 3 de març del 2010

Fins ara hem treballat amb una comissió organitzadora provisional. Aquest és un resum de la feina feta:
  • 23-01-10: Assistència a l’Assemblea de Barcelona Decideix a la Facultat d’Econòmiques de la UB iniciant així el procés de consulta sobre la independència a la ciutat de Barcelona. Es constitueix el primer grup promotor de l’Eixample Decideix.
  • 01-02-10: Es presenta una reflexió inicial sobre els principals reptes. Creació de grups per barris ( Esquerra de l’Eixample, Sant Antoni, Fort Pienc, Sagrada Família i Dreta de l’Eixample) per tal de fer extensiu el moviment cívic i popular a les associacions i assegurar una cobertura de participació suficient a tot el territori.
  • 08-02-10: Es presenten els avenços, els objectius i la forma de coordinació per cada grup de barri. S’acorda estendre la convocatòria de la propera reunió als voluntaris inscrits a la web de Barcelona Decideix que siguin de l’Eixample.
  • 22-02-10: Es presenten nous avenços del grup d’extensió de barri. S’acorda fer una carta única per convidar a totes les entitats de l’Eixample que encara no s’han incorporat a la plataforma. S’acorda fixar una data per tal de constituir formalment l’Eixample Decideix.
  • 01-03-10: Es constitueixen els equips de treball per àrees: Comunicació, Campanyes, Recursos i Extensió, amb una dotzena de membres voluntaris a cada equip. Es fixen els primers objectius i s’assignen les primeres tasques.
  • 15-03-10: Es debaten les propostes per fer a l’Assemblea de Barcelona Decideix.

Properes activitats
  • 20-03-10: Assemblea Barcelona Decideix, a les 10h del matí a l'Institut Nacional d'Educació Física (INEFC) de Montjuïc.
  • 22-03-10: Reunió de l’Eixample Decideix (com cada dilluns al local del CIEMEN al C. Rocafort, 242): es farà una valoració de l'assemblea de Barcelona Decideix i es prepararà l'assemblea general de constitució de l'Eixample Decideix.