Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

Molins de Rei s’agermana amb la Dreta de l’Eixample

. dimarts, 22 de febrer del 2011

Tots els molinencs i molinenques que ho desitgin podran col·laborar directament amb la Consulta de Barcelona Decideix, que se celebrarà el 10 d’abril a la capital del país.
Molins de Reis ja va celebrar la consulta sobre la Independència el 28 de febrer del 2010, impulsada per l’onada de consultes que es van generar arreu del país a partir de la consulta d’Arenys de Munt, el 13 de setembre de 2009.

El 28 de febrer de l’any passat, Molins de Rei va demostrar tenir una capacitat organitzativa i un teixit social sobiranista molt fort que va mobilitzar milers de persones. Per això, un any després de la consulta els habitants d’aquesta població s’estan mobilitzant per participar en la consulta de Barcelona. Una via per fer-ho serà a través del suport directe a un dels barris de la ciutat comtal, en concret serà la Dreta de l’Eixample, que compta amb un cens electoral de 38.560 persones aproximadament. Totes les persones voluntàries de Molins de Reis podran col·laborar recollint vot anticipat i participant en els torns de les meses el mateix diumenge 10 d’abril.
El procés assembleari de la campanya s’alimenta de la col·laboració voluntària de centenars de catalans i catalanes i busca trobar més complicitats entre persones, entitats i personalitats d’aquest país que s’adhereixin a la campanya pel dret a decidir sobre la Independencia.
Les consultes són un exercici polític que recullen les millors virtuts de la societat catalana: la participació ciutadana, l’exercici de la llibertat d’expressió, la cohesió social i la il·lusió política. S'emmarquen dins un procés llarg de lluita democràtica pel dret a decidir. A decidir si en un futur Catalunya vol assolir l'alliberament nacional.