Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

L'Eixample serà un barri més de Gràcia

. dimecres, 16 de febrer del 2011


Les 24 hores de Gràcia Decideix arrencaran dissabte, 19, a les 9 del matí, amb l’obertura de 30 punts de recollida de vot. Des de llavors fins a les 2 de la matinada les taules romandran obertes. Diumenge, 20 de febrer, també es podrà votar ininterrompudament d’11 a 18 hores. A les 19 hores, després del recompte de participació, es farà una roda de premsa. No hi haurà escrutini dels sí, no, o vots en blanc. Els vots emesos seran recollits i sumats als de la Consulta en general.

Per assegurar l’èxit de la jornada, s’han mobilitzat 327 voluntaris, dels quals prop de dues terceres parts són de Gràcia Decideix, i la resta, dels altres districtes i dels serveis centrals de Barcelona Decideix. Les taules estaran assistides per 279 persones, que es repartiran en cinc torns (tres dissabte i dos diumenge).

Des de l'Eixample Decideix també volem participar d'aquesta marató, és per això que hem preparat dues taules el dissabte. 
 
Si voleu participar-hi, només heu d'apuntar-vos AQUÍ
 
Us hi esperem!