Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

El 12 de desembre comença el vot anticipat a la Barceloneta

. dimarts, 7 de desembre del 2010

Des de fa un mes, el barri de la Barceloneta, viu un tràfec incessant. Diversos voluntaris vinguts de tots els districtes de Barcelona, han estat col·laborant intensament per tenir-ho tot a punt per la prova de foc de la Consulta de Barcelona: començar la campanya per recollir el vot anticipat.

El diumenge dia 12 de desembre a la Barceloneta, a partir de les 9h, tots els veïns de la Barceloneta i tots els ciutadans de Barcelona, podran començar a decidir lliurement si estan d’acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea.

Consulteu aquí les taules de votació de la Barceloneta

A partir del dia 13 de desembre aquesta mateixa pregunta podrà ser resposta per la resta de ciutadans de Barcelona. Des de l'Eixample estem ultimant els detalls per fer-vos saber on es podrà votar al nostre districte. De seguida que ho sapiguem, us n'informarem.

La jornada del dia 12 es desenvoluparà de la següent manera:

9 hores – obertura dels punts de votació

10 hores – inici de les actuacions a l’escenari de la plaça del Poeta Boscà
14 hores – dinar popular a 4 € (pa amb tomàquet i botifarra, got de brou i porró de vi)
20 hores – tancament de les urnes
21.30 hores – anunci dels resultats i celebració amb rom cremat

El centre d'operacions quedarà instal·lat al Museu d'Història de Catalunya.

A partir de les 10h a més, hi haurà diverses actuacions musicals i festives. Aquí podeu consultar els actes

Des de de l'Eixample Decideix no volem perdre's aquesta festa de la llibertat, és per això que hem disposat dues trobades de voluntaris, totes dues, a la parada de metro de la Barceloneta (L4)

Primer torn: a les 10h

Segon torn: a les 16h


APUNTEU-VOS AQUÍ PER AJUDAR-NOS A DECIDIR!


No cal dir que tota l'ajuda serà poca. Esperem que els voluntaris de l'Eixample, tal i com han fet fins ara, sabran estar a l'alçada de les circumstàncies i col·laboraran de manera activa en aquesta diada històrica.

Us hi esperem!

(fotografia: membres de la Barceloneta Decideix)