Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

Barcelona Decideix amb la selecció nacional

. dijous, 23 de desembre de 2010

Dimarts vinent, 28 de desembre, a les 19 hores, la selecció catalana de futbol jugarà contra la mundialista Hondures. El combinat català, que té els millors jugadors del món entrenats per Johan Cruyff, jugarà el tradicional partit amistós a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Barcelona Decideix hi serà present per donar suport a la nostra selecció, i a més aprofitarà per reivindicar la consulta i recollir vot anticipat. Es distribuiran 10 taules mòbils de vot anticipat, tant dins del recinte com als voltants, i a més desenes de voluntaris també recolliran vot fedatari entre el públic.

Barcelona Decideix anima els barcelonins a assistir a l'estadi, gaudir d'un bon matx i donar suport a la nostra selecció i a la democràcia tot votant anticipadament en la consulta sobre la independència.

Les entrades ja estan a la venda a través del ServiCaixa a preus populars (10 € lateral i 30 € tribuna). Per a més informació, consulteu el web http://www.catalunyahondures2010.cat/.

Des de l'Eixample Decideix coordinarem una taula de recollida de vot anticipat:

ENTRA AQUÍ PER AJUDAR-NOS A DECIDIR