Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

A L’EIXAMPLE S’HA SUPERAT EL 10A AMB NOTA!

. diumenge, 17 d’abril del 2011

L’Eixample ha fet Història! Durant tota la jornada del diumenge 10 d’abril va fer un desplegament de nombroses meses electorals i va mobilitzar prop d'un miler de voluntaris i voluntàries durant tot el dia, i ho va amenitzar amb un seguit d’actuacions musicals repartides per tots els barris del districte.

Pel que fa a les dades dels resultats electorals del districte, a l’Eixample es van emetre 52.128 vots, dels quals 1.671 corresponen a persones estrangeres, 566, a menors, i els 49.891 restants, a persones censades. El cens total del districte és de 188.578 persones, per tant, ha votat en aquesta consulta sobre la independència el 26,46% del cens electoral.

De tots els vots emesos, 47.048 han resultat a favor de la independència, que representa el 90,36% del total, i 4.250 persones han votat NO a la consulta, que correspon al 8,16%. Pel que fa a la resta de vots emesos, 769 (l’1,4%) han estat en blanc i 61 (0,12%) han estat nuls.

Si voleu veure una mostra del desenvolupament de la jornada político-lúdico-festiva del 10A no us perdeu aquest vídeo, enregistrat en una mesa del passeig de Sant Joan, on tenien escenari musical incorporat, i també el posterior recompte de vots i celebració dels resultats a la seu del barri de Fort Pienc".