Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

L'Esquerra de l'Eixample en forma

. dilluns, 20 de desembre del 2010

El passat dissabte dia 18 de desembre a la Casa Golferichs, es va celebrar l'assemblea de presentació de l'Esquerra de l'Eixample Decideix.

La trobada, que va comptar amb nombrosos assistents, va servir per donar a conèixer la feina que s'ha fet fins el moment centrada en dues grans àrees: l'àrea d'extensió que està treballant per afegir entitats que vulguin adherir-se a la consulta per tal d'aconseguir difusió, locals electorals i de recollida de vot anticipat; i l'àrea d'administració electoral, encarregada de planificar, per una banda, la recollida de vot anticipat i per una altra, la gestió dels fedataris inscrits.

Des de l'àrea de voluntaris, també es va informar de la manera com es gestiona la informació.

Marc Monràs, director de campanya de l'organització de la Consulta a Sabadell, va cloure l'acte explicant la seva experiència.

L'assemblea va servir per aclarir dubtes sobre la consulta, recaptar fons i a més, va donar el tret de sortida de la recollida de vot anticipat al barri, doncs al mateix acte, es va poder votar per la Consulta.

Els responsable de l'organització van  mostrar la seva satisfacció per l'acte i esperen poder incrementar el nombre de voluntaris que vulguin col·laborar a la consulta, un repte que al barri de l'Esquerra de l'Eixample és especialment engrescador donades les xifres de població.