Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

32a Cursa El Corte Inglés

. dimarts, 25 de maig del 2010

Benvolguts, benvolgudes, 

 El proper diumenge 30 de maig es celebra la 32a Cursa El Corte Ingles a la Ciutat de Barcelona. Des de Barcelona Decideix et convidem a que hi participis i corris amb la samarreta de Barcelona Decideix. 

Des de l'àrea de campanya hem muntat aquesta activitat amb d'intenció que un gran volum de persones participants de la cursa correm amb la samarreta de Barcelona Decideix formant un grup compacte. Això ens servirà  per a fer un cop d'efecte mediàtic a la resta de participants, a la gent que ens vegi des del carrer, als mitjans de comunicació....! D'aquesta manera ja comencem a fer publicitat de la consulta en les diferents activitats de la ciutat. 

 
Lloc de trobada: 08'45 h davant del Triangle, al Zurich. 

Samarretes: Es regalaran a tots els participants que vulguin posar-se-la per a córrer. 

Per a confirmar assistència podeu posar-vos en contacte amb la Marta Bolinches, organitzadora de l'activitat, al correu martabolinches@hotmail.com

Esperem la vostra participació!

Àrea de campanya 
Barcelona Decideix.