Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

L'Esquerra i la Dreta de l'Eixample Decideixen

. dijous, 17 de març del 2011

L’Esquerra i la Dreta de l’Eixample recolliran de manera intensiva vot anticipat el proper dissabte 19 de març.

La jornada que han organitzat les coordinadores de tots dos barris començarà a les 10 del matí i s’allargarà durant tot el dissabte fins a les 8 del vespre.

Fins a 34 taules s’han previst que estiguin actives en algun moment del dia per tal de recollir el vot anticipat en dos barris amb un població de gairebé 150.000 habitants.

L’equip humà que vetllarà pel bon funcionament de la jornada estarà format per més d’un centenar de voluntaris que en diversos torns, durant tot el dia, s’ocuparan de les diferents tasques assignades.

A més de les taules de recollida de vot, durant tot el dia, de manera itinerant, diversos grups de música amenitzaran la jornada.

Les coordinadores de l’Esquerra i la Dreta de l’Eixample, a més dels voluntaris propis del seus respectius barris, compten amb la col•laboració de diverses entitats així com de voluntaris vinguts d’altres districtes de Barcelona i d’altres poblacions de Catalunya que volen donar un cop de mà.

Els organitzadors es prenen aquesta jornada com un repte. La bona participació obtinguda en altres jornades semblants com són la Barceloneta al mes de desembre o les 24 hores de Gràcia del passat mes de febrer esperonen a esmerçar tots els esforços perquè aquesta jornada de dissabte esdevingui el millor assaig general del que serà el 10 d’abril.

Consulta aquí totes les taules de votació