Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

JORNADA DE RECOLLIDA DE VOT ANTICIPAT A FORT PIENC

. dimarts, 11 de gener de 2011

El passat dia 12 de desembre el barri de la Barceloneta va ser l'escenari triat per donar el tret de sortida a la recollida del vot anticipat. Els bons resultats aconseguits, un 20% de participació, malgrat que obeiren a l'esforç concentrat i puntual d'una munió de voluntaris de la mateixa Barceloneta i de la resta de Barcelona, posaren de manifest el fet que davant el convit a decidir, els barcelonins responien amb la normalitat democràtica que caracteritza una societat madura.

Des de l'Eixample Decideix estem convençuts que els veïns dels nostres barris també seguiran l'estela dels veïns de la Barceloneta, és per axiò que aquest dissabte dia 15 de gener durant tot el dia, els diferents barris que conformem el districte de l'Eixample concentrarem tots els esforços per recollir vot anticipat al barri de Fort Pienc.

Com ja us podeu imaginar, necessitem molts voluntaris per tal de cobrir tot els aspectes organitzatius. És per això que fem una crida a tots els voluntaris, ja siguin de l'Eixample com dels altres districtes de Barcelona i fins i tot de tot el país perquè aquest proper dissabte a Fort Pienc la capacitat de decidir el nostre futur com a nació, torni a sortir al carrer i es pleguin dins un sobre, totes les veus, amb la rigositat i eficàcia que està caracteritzant la recollida de vot a tota la ciutat.

Podeu apuntar-vos AQUÍ

Ens trobarem a la Plaça de Fort Pienc a les 9:00 del matí