Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

Balanç

. divendres, 30 de juliol del 2010

Han passat uns quants mesos des de que diverses persones van decidir promoure i organitzar al districte de l’Eixample, la consulta per la independència que es farà el dia 10 d’abril de 2011 a Barcelona.

Durant aquest temps s’han constituït els equips de treball que coordinen diversos aspectes de l’organització, desplegant-se també, aquest mateix organigrama, als barris que formen part del districte: Esquerra de l’Eixample, Dreta de l’Eixample, Sant Antoni, Fort Pienc i Sagrada Família.

S’ha constituït a més, una junta que s’encarrega de coordinar tant els diferents equips de treball, com la feina que es fa a cada barri.

Ara com ara, l’Eixample Decideix, disposa de 800 voluntaris i de 44 entitats que han decidit adherir-s’hi. Estem molt satisfets amb aquestes xifres i agraïm a tothom el seu suport. Amb tot, considerem que som només al començament del camí, que només hem bastit els fonaments del que ha de ser l’Eixample Decideix.

Per al proper curs, a l’Eixample Decideix, tenim posada la vista en la que serà la primera Assemblea General que servirà tant per entrar en contacte amb els voluntaris que fins ara ens han fet confiança, com per donar a conèixer de manera pública, la nostra plataforma. Tenim previst celebrar aquesta Assemblea General a mitjans de setembre. Us n’informarem degudament.

Serà en aquesta trobada quan començarem a vincular d’una manera més efectiva, els nostres voluntaris, assignant-los tasques concretes per tal de treballar d’una manera més eficient en l’organització i divulgació de la consulta al nostre districte.

Des de l’Eixample Decideix volem agrair-vos de tot cor la vostra col·laboració i us convidem a participar-hi de la manera més activa possible. L’èxit de la consulta a Barcelona és a tocar!

Bon estiu a tothom!