Us donem la benvinguda a la pàgina web de
l’Eixample Decideix.

L’Eixample Decideix és la plataforma ciutadana que promou i organitza, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona, la consulta que se celebrarà el 10 d'abril de 2011, on es preguntarà als seus veïns i veïnes si estan d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea, tal i com ja ha passat a diverses poblacions del país.

El districte de l’Eixample cedirà locals per a fer consultes

. dijous, 6 de maig del 2010

El districte de l'Eixample de Barcelona cedirà locals a les entitats que ho sol·licitin per poder realitzar consultes ciutadanes sobre qualsevol tema que sigui del seu interès. El ple del districte de l'Eixample va aprovar ahir dia 4/5/10 al vespre una proposició d'ERC, amb el suport de CiU, perquè se cedeixin els espais del districte a entitats que organitzin consultes ciutadanes com és el cas de Barcelona Decideix quan pregunti per la independència el 10 d'abril de 2011.

Tal com s'ha aprovat aquesta darrera proposta, l'únic requisit per tirar endavant la consulta serà que el 10% de les entitats del Districte ho demanin. Segons defensa la proposta "les demandes de la ciutadania han posat de relleu la necessitat d'implementar noves mesures de participació que millorin la comunicació entre administració i ciutadans" i l'objectiu és facilitar "la realització d'activitats que fomentin la participació i les consultes ciutadanes organitzades des del teixit associatiu de la ciutat que ho sol·licitin".

La notícia a Racó Català